Forum Thread: Ainutlaatuinen Pelikokemus Amazed Gamesilla

Kiirehdi ja tule amazedille, jos haluat saada aidon KGB - kokemuksen Helsingissä. Pakopelimme miellyttävät taatusti kaikkia pelien ystäviä ja sinulla tulee varmasti olemaan hauskaa. Valmistaudu aivojumppaan ja katso saatko karistettua KGB:n hurjat syytökset kaksoisagentti X - pelissä ja puhdistettua maineesi ennen kuin kuulustelijasi saapuu paikalle. Pakopeleissä Helsingissä pääset testaamaan loogista päättelykyäsi ja ratkomaan arvoituksia. Uskotko, että sinusta on pakenemaan huoneistamme tunnin sisällä? Tule kokeilemaan ja todista taitosi! Ei kuitenkaan huolta jos olet aloittelija, sillä mahtava kokemus on varmasti taattu aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Iälläsi ei ole väliä, sillä huoneemme sopivat kaiken ikäisille (kahupakohuoneet kuitenkin suosituksena +16v pelaajille). Älä enää odota, vaan varaa jo pelisi nettisivuiltamme ja katso millaiset mysteerit sinua odottavat.

Pakopelit saavat sinut löytämään itsestäsi uusia puolia ja pelaaminen auttaa irtautumaan arjen rutiineista. Kokeile mös lockdown pakohuone helsinki ja saat varmasti ainutlaatuisen uuden kokemuksen. Pelin idea on tämä - Valkoinen talo on menossa lockdowniin ja Amerikan presidentti on viime aikoina käyttäytynyt todella oudosti. Hän on antanut käskyn laukaista kaikki ydinaseet tunnin kuluttua ja sen jälkeen hän on lukittautunut turvabunkkeriinsa ja kieltäytynyt puhumasta kenellekään. Sinä ja ryh,äsi muut salaisen palvelun agentit ovat viimeiset ihmiset, joka päästetään valkoiseen taloon ennen lockdownia ja teillä on tunti aikaa selvittää mysteeri sekä purkaa lockdown. Pystytkö pelastamaan maailman ydinsodalta? Pelaa ja saat selville, onko sinusta salaise palvelun agentiksi!

Helsingissä Köydenpunojan kadulla sijaitsevan Lockdown pakopelihuoneen peliaika on 60 minuuttia. Minimi-ikäraja huoneeseen on 13v ilman aikuisen seuraa ja tästä nuoremmat lapset pääsevät pelaamaan aikuisen seurassa. Lockdown on mahtava peli, joka vaatii etsivän taitoja ja päättelykykyä, jotta saat tilanteen selvitettyä ja maailman pelastettua.

Meillä on myös tarjolla escape room lahjakortti. Lahjakortin voit ostaa sivuiltamme. Voit käyttää Debit / Credit - korttia ja maksun prosessoi Stripe. Maksun jälkeen saat vahvistuksessa kuitin maksustasi ja linkin, jonka kautta pääset muokkaamaan lahjakortin viestiä. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Syötäthän ostohetkellä tarkasti toimivan sähköpostiosoitteen, jotta vahvistus tulee varmasti oikeaan osoitteeseen.

Our Best Phone Hacks

Gadget Hacks' tips — delivered daily.

Be the First to Respond

Share Your Thoughts